Václav Noid Bárta se těší na dítě, ale… Občas nám to skřípe, přiznává!

Václav Noid Bárta 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 15:01

Muzikálový zpěvák Václav Noid Bárta už se moc těší na další dítě, přitom jeho vztahy se ženami mnohdy nejsou ideální. Sám měl na mysli především ten s exmanželkou Gábinou, se kterou má dceru Terezu.

Nejsou to ani tři týdny, co se Václav Noid Bárta pochlubil šťastnou novinkou, že se svou partnerkou Eliškou Grabcovou, se kterou se dal dohromady v Hudebním divadle Karlín, se těší na přírůstek do rodiny. Pro populárního zpěváka už půjde o druhého potomka, přesto měl obavy.

„I když jsem se na začátku bál, jak se dá ta nekonečná láska rozdělit mezi dvě děti, ale teď vím, že to určitě zvládnu a budu Terezku i miminko milovat stejně hodně,“ řekl Expresu s tím, že děti jsou pro něj opravdovým smyslem života. „Miluji miminka a už se těším, až se stanu dvojnásobným tátou.“

Noid rovněž naznačil, že se možná stane i trojnásobným ženáčem. „Vím, že s ní chci zestárnout, že s ní všechno dokážu. Ona je holka do nepohody. Živí se od dvanácti let sama, takže ví, o čem ten život je. Nic ji nesrazí na kolena,“ nešetřil chválou na adresu partnerky Elišky.

Horší je to s jednou z jeho bývalých manželek, matkou dcerky Terezky Gabrielou Dvořákovou. „S Gabčou vycházíme dobře, ale kamarádi z nás asi nikdy nebudou. Ale kvůli Terezce se snažíme, i když to občas zaskřípe,“ prozradil muzikálový zpěvák.

„Teď jsme se dokonce s Gábinou domluvili na tom, že mám dcerku doma už tři dny v týdnu, takže teď jsem spokojený,“ řekl zmíněnému serveru muž, který byl svého času manželem zpěvačky Lucie Bílé.

Témata: Václav Noid Bárta