Karel Gott schytal další "facku" od Drobného! Ta teda sedla...

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 14:22 | Aktualizováno: 11. června 2019 16:39

Znovunalezené přátelství jim dlouho nevydrželo. Legendární zpěvák Karel Gott si s kolegou Milanem Drobným vyřizuje účty přes média a momentálně tahá za kratší konec provazu. Drobný mu to totiž pořádně natřel.

Spor mezi spolužáky a kolegy Karlem Gottem a Milanem Drobným pokračuje. Druhý jmenovaný si o sobě vyslechl, že je lhář, parazit a příživník, protože vypustil do médií fámu o tom, že Gotta mlátí jeho manželka Ivana. Ve vzduchu teď visí dokonce žaloba na Mistra.

„Jestli někdo lže? Použiju mírnější obrat – kecá, tak jsi to ty,“ vzkazuje dle Blesku Drobný Gottovi. „Když jsem měl šedesátiny, stál jsi u malířského stojanu a do televize jsi mi poslal vzkaz: Vím, že ti dlouho slibuji obraz, ale hele, nyní ho začínám malovat a k sedmdesátinám bude hotový. A co? Nic,“ vzpomíná čtyřiasedmdesátiletý zpěvák.

Drobný to dle svých slov hodil za hlavu a myslel si, že je přátelství opět zalito sluncem. Jako důkaz bral i to, že si Gott nechal po jeho vzoru narůst vous, který mu rovněž sluší. Teď je nad slunce jasné, že jejich vztah dostal opravdu vážné trhliny.

Mistr například Drobnému zrušil pozvání na oslavu osmdesátých narozenin, které má v červenci. Zpěvák se proto rozhodl poslat gratulaci předem. „Přeji ti k narozeninám hlavně pevné zdraví. Dárek pro tebe mám a po tvém vyjádření, že se ti chce zvracet, přibaluji kinedryl,“ napsal mu.

A to zdaleka nebylo jediné rýpnutí v Drobného reakci. „Nezapůjčil bys kostým, v němž ses předvedl ve svém posledním vystoupení v O2 areně, režisérovi Tomáši Magnuskovi? Má nově otevřené muzeum kuriozit. Děkuji za něj,“ vysmál se Gottovi na závěr.

Témata: Karel Gott Milan Drobný