StarDance 2019: Hvězdy odmítají tančit pro ČT! Své NE řekla i Babčáková

Nikol Štíbrová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. června 2019 11:17 | Aktualizováno: 12. června 2019 7:34

Další řada populární taneční soutěže StarDance už pomalu klepe na dveře a mnoho lidí se těší, až zjistí, jaké celebrity v nich vystoupí. Zatím je potvrzena jedna, Gabriela Koukalová. Podstatně více slavných osobností ale České televizi zavařilo. Tancovat totiž striktně odmítly!

Simona Babčáková je jedním z lidí, kteří měli podle Blesku dostat pozvánku do pořadu. V soutěži ale vystupovat odmítla, a server tvrdí, že ani zdaleka není jediná, kdo se nechce účastnit letošního ročníku.

"Odmítnutí není časté, letos ale přišlo například od Simony Babčákové," prozradil Blesku zdroj. A stejné vrásky České televizi nadělaly i další osobnosti, které se odmítly vystavovat na odiv diváků i porotců.

Patří mez ně například Nikol Štíbrová, Libor Bouček nebo třeba Klára Melíšková. Zatím jedinou potvrzenou tanečnicí tak zůstává Koukalová, a doufejme, že nebude sama a že se televizi podařilo sehnat dalších devět slavných osobností.

Kromě nich to ale nebudou mít lehké ani jejich partneři a partnerky. Televize se rozhodla kompletně vyměnit obsazení profesionálů a na parket zavítá deset zcela nových tváří, které se pořadu ještě neobjevily.

Pro všechno to tak bude jedna velká premiéra a zcela nová zkušenost. Jak to všichni zvládnou uvidíme už na podzim, tedy za předpokladu, že se podaří sehnat celebrity, které by chtěly v pořadu vystoupit.

Témata: StarDance Nikol Leitgeb (Štíbrová) Libor Bouček