Urna s ostatky Jiřího Pomejeho zmizela: Je to prů*er, opakuje jeho kamarád!

Jiří Pomeje 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 11:36

Dočká se herec Jiří Pomeje (†54) uložení na místo posledního odpočinku? Jen málokdo čekal, že se jeho rodina dokáže pohádat i o věc, která by měla být naprostou samozřejmostí. Řešení je navíc v nedohlednu…

Ačkoliv od jeho smrti uplynuly už více než tři měsíce, populární herec, dabér a producent Jiří Pomeje stále nemá klid. Jeho otec Jiří Pomeje starší před pár dny potvrdil, že si rodina ještě nevyzvedla urnu z krematoria, když se po ní však ptal Pomejeho kamarád Pavel Pásek, dozvěděl se, že nádoba s popelem už v krematoriu není.

Sdělila mu to vdova Andrea, která celou záležitost svěřila do rukou ostatních členů rodiny. „Už ale neřekla, kde je. Jenže jsem mluvil s Jirkovým tátou a ten o tom, že by někdo urnu už vyzvedl, vůbec neví,“ řekl Pásek Blesku.

Pro urnu si údajně došly Pomejeho sestra Petra s matkou poté, co se dozvěděly, že by hrob měl zařídit Pásek. Rodina totiž žádným hrobem nedisponuje, tudíž musí pořídit zbrusu nový. Finančně na něj chtěl přispět i Pásek.

Pomejeho kamarád si s Petrou volal, ale dočkal se pouze urážek tak sprostých, že je dle svých slov odmítá opakovat. „Řvala na mě, že já v žádném případě Jirku pohřbívat nebudu. Na to ať prý zapomenu. Doteď ji vůbec nezajímalo, že brácha není ještě pohřbenej a teď vyvádí, že jim chce někdo pomoct,“ prozradil producent obsah jejich rozhovoru.

Pásek se chce v příštím týdnu sejít s hercovým tatínkem a celou věc kolem urny definitivně vyřešit. „Tohle je fakt prů*er. Je to samozřejmě věc rodiny, ale klidnej vážně nejsem. Dá se ještě pochopit, že maminka se sestrou jsou jeden tábor a tatínek se mnou druhý, v případě této piety by ale měli všichni držet pohromadě, protože tohle si Jirka vážně nezaslouží,“ vysvětlil.

Témata: Jiří Pomeje