Veronika Žilková v akci: Z luxusního bydlení noční můra!

Veronika Žilková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 10:49 | Aktualizováno: 11. června 2019 22:23

Herečka Veronika Žilková právě hostí s manželem ve velvyslanecké rezidenci návštěvu v podobě dcery Agáty a jejích dětí, luxusní bydlení si však pro všechny přichystalo nemilé překvapení. Žilková kvůli němu musela do akce.

Asi i herečka Veronika Žilková, která momentálně doprovází manžela Martina Stropnického na diplomatické misi v Izraeli, se těší na chvíli, kdy si její dcera Agáta Prachařová s dětmi sbalí kufry a odcestuje zpátky do České republiky, jelikož bude mít zase víc času sama na sebe. Ještě nějaký čas to však musí vydržet.

Jak se však pochlubila na sociální síti, nápor většího počtu nájemníků odnesla její velvyslanecká rezidence u Tel Avivu. „Ucpaný odpad vás může zaměstnat na celém světě,“ napsala k fotografii, na které pózuje se dvěma kýbly v rukou. „Agáty dlouhé vlasy?“ ptala se po příčině jedna z fanynek, ale odpovědi se nedočkala.

Vlastníkem domu je Česká republika. „Dům má velké obývací přízemí, kde je oficiální část rezidence a společná kuchyň. V horním patře je soukromá část, která má tři ložničky a koupelnu,“ popsala před časem Žilková pro Aha!, jak bydlení diplomatů vypadá.

K rezidenci samozřejmě náleží i velký pozemek. „Zahrada je plná palem, můžeme ji používat k soukromému posezení, pokud se zrovna neodehrává nějaká oficiální akce,“ prozradila herečka, která se za manželem přistěhovala i s dcerou Kordulou a pejskem.

Daleko víc než ucpaný odpad však Žilkovou dozajista trápí dceřiny problémy osobního rázu, konkrétně její manželská krize. Sice se původně nechala slyšet, že má tak početnou rodinu, že nemůže řešit problémy svých potomků, pak se ale na sociální síti ptala, zdali mohou rodiče sežrat problémy jejich dětí, čímž leccos naznačila.

Témata: Veronika Žilková