Hana Krampolová se z nemocnice nedostane? Opět prý lže!

Hana Krampolová, ilustrační foto

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. června 2019 8:40 | Aktualizováno: 11. června 2019 22:24

Hana Krampolová si pobyt v jedné z pražských nemocnic ještě prodlouží. Ač by si manželka známého baviče, kterou letos postihlo několik kolapsů, přála jít domů, zdravotníci se obelhat nenechají.

Už téměř čtrnáct dní je manželka známého baviče Hana Krampolová znovu v péči lékařů, kteří jí po návratu z Tuniska museli opět hospitalizovat kvůli nechutenství. Kvůli tomu už letos několikrát zkolabovala a léčba nezabírá. Ani tentokrát nejsou vyhlídky moc dobré.

„Nevezme si v těch horkách ani zmrzlinu, ani čerstvé ovoce,“ prozradil deníku Aha! člověk z jejího blízkého okolí. Pochopení samozřejmě nemá ani zdravotnický personál. „Sestry si stěžují, že za celý den nesní ani půlku rohlíku. V hlavě má jen cigarety,“ dodal zdroj.

Sama Hanka se všechny snaží přesvědčit o opaku. „Bylo to moc dobré. Vaří tady výborně. No jo, já přece jím,“ cituje Aha! její slova adresovaná personálu Nemocnice na Františku. Podle všeho však jídlo jen vidličkou rozpitvá.

Nyní je už nad slunce jasné, že Krampolová oslaví zítřejší 58. narozeniny ve zdravotnickém zařízení, ač by si sama přála opak. „Cítím se dobře, ale nechtějí mě pustit,“ tvrdí manželka oblíbeného herce a moderátora, který mezitím obráží různé společenské akce, aby nepřišel o rozum.

Ovšem zdravotní stav manželky – jak už ostatně uvedl dříve – nechce komentovat. „Nebudu nic říkat, je to pořád totéž,“ řekl Krampol Aha!. Zdánlivě nicneříkající věta však potvrzuje, že s Hankou je to nadále velice komplikované.

Témata: Hana Krampolová