Anička Slováčková přiznala, který z rodičů by u ní dostal přednost!

Anna Slováčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 19:25

Válčí Dáda Patrasová a Felix Slováček v rámci manželské krize o přízeň dcery Aničky? Jelikož už je dospělá, nejspíš ne. Kdyby však soupeřili, minimálně v jedné věci by měl slavný saxofonista navrch.

O manželských sporech herečky Dády Patrasové a hudebníka Felixe Slováčka ví prakticky celý český národ, proto by dozajista všechny zajímalo, na čí straně stojí jejich dcera Anička. To prozradit nechtěla, ačkoliv nakonec o osobních preferencích směrem k rodičům přece jen promluvila.

„Ještě nemáme místo, ale chtěli bychom najít pár volných dnů a vyjet si. S tátou je strašná pohoda a legrace, jsme totiž úplně stejný,“ rozpovídala se pro Blesk o plánech na společnou dovolenou s tátou Felixem.

Proč si s ním v tomto směru rozumí lépe než s maminkou? „Nemáme rádi být dlouho na jednom místě, takže pořád někam vyrážíme a hledáme zajímavý místa. Ráda s ním jezdím, protože si to fakt užiju,“ vysvětlila.

Anička však připouští, že by jela na dovolenou i s Dádou. „Asi jo, ale mamka je opak mě,“ prozradila. Jak se to vyznačuje? „Ta se ráda drží bazénu a lehátka a na to já nejsem. Potřebuji akci,“ dodala Slováčková na závěr.

Témata: Anna Slováčková Felix Slováček Dagmar Patrasová