ZMĚNY ve StarDance 2019! Nezůstane kámen na kameni

StarDance 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 18:36

Legendární taneční soutěž StarDance se na podzim vrátí na obrazovky České televize ve velkém stylu, zároveň však bude plná překvapení, která si nachystali její tvůrci. Pro diváky to bude velký nezvyk.

O letošní řadě populární taneční soutěže StarDance je toho oficiálně známo zatím opravdu jen málo. Vysílat se bude na podzim a nikdo nepochybuje, že u toho nebude chybět osvědčená moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková. Prvním potvrzeným soutěžním párem pak jsou biatlonistka Gabriela Koukalová a tanečník Martin Prágr.

Pro něj bude jubilejní desátá řada soutěže premiérou. A právě v tom se má skrývat největší změna letošního ročníku. Podle Expresu totiž nezůstane kámen na kameni, tudíž všech deset profesionálních tanečníků bude zbrusu nových. Zmíněnému serveru to potvrdil šéf tanečníků Jan Onder i manažer vývoje Jan Potměšil.

„Přijít se změnou se krásně nabízelo, desátý ročník, deset nových tanečníků. Chtěli jsme dát prostor a ukázat lidem novou generaci profesionálů a vůbec se otevřít světu profesionálního tance. Casting nám ukázal, že máme opravdu z čeho vybírat,“ vyjádřil se Potměšil pro Expres.

„Castingy probíhaly klasicky, a protože jsme hledali 10 nových tváří, pozvali jsme zhruba 50 tanečníků a uspořádali pro ně konkurz, který trval čtyři dny. Z výběru jsme nadšení, myslíme si, že prostor pro novou generaci do jubilejní 10. řady patří,“ doplnil ho Onder.

Nová řada proto podle nich slibuje nové příběhy a stejnou startovací čáru pro všechny účinkující. Zároveň se však budou muset fanoušci rozloučit s Veronikou Lálovou, Michalem Necpálem, Evou Krejčíkovou nebo Markem Dědíkem, který oznámil konec z vlastní iniciativy poté, co neuspěl s herečkou Pavlou Tomicovou.

Témata: StarDance Česká televize Jan Onder (tanečník) Gabriela Soukalová