Godla z Mostu neplatí exekuce! Přitom slušně vydělává!

Zdeněk Godla 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 12:17

Je herec Zdeněk Godla, kterého proslavil seriál Most!, nepoučitelný? Statisícové dluhy pocházející z dob dávno minulých totiž odmítá platit, přestože natáčením filmů a seriálů slušně vydělává. Jak s penězi nakládá?

Ze Zdeňka Godly se díky seriálu Most! stala ze dne na den hvězda a herec, který nemá o nabídky nouzi. Obsadili ho tvůrci Ordinace v růžové zahradě, objevit se má i v historickém filmu Il Boemo a komedii Štěstí je krásná věc.

„Od natáčení Mostu se mi hodně změnil život. Mám hodně nabídek a lidi mě poznávají na ulici. Je to takový jiný, než to bylo,“ svěřil se Blesku. Jedna věc se však nezměnila – Godlu neustále pronásledují exekutoři, kteří po něm chtějí, aby splatil takřka milionový dluh.

Romský herec prozradil, že už se to celé řeší a je to prý na dobré cestě, ačkoliv ještě neumořil ani korunu z dluhu. Natáčením Ordinace si přitom údajně přijde až na 90 tisíc korun měsíčně. Proč tedy nesplácí své závazky rovnou?

„Shromažďuji si to, takže je to super. Protože mám toho víc, tak si z každého něco shromažďuji a až to bude celé, tak právníci to dají dohromady a zaplatí se to,“ vysvětlil Godla zmíněnému deníku s tím, že si za svým plánem stojí, ačkoliv se nemusí jevit jako nejlepší řešení. „Shromažďuji a až to bude celý, tak to zaplatím,“ zdůraznil.

Jako dlužník však dostal v připravované komedii roli na tělo. „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popsal svou postavu.

Témata: Zdeněk Godla