Erbová už zahnala smutek z rozchodu? Hlásí návrat na molo!

Vlaďka Erbová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 11:33

Vlaďka Erbová neprožívá zrovna nejšťastnější období, jelikož ji opustil přítel Michal Gulaši. Modelka však rychle zamáčkla slzu a vrátila se na přehlídkové molo. Vedou jí k tomu finanční potíže?

Vlaďka Erbová musí po rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim řešit spoustu nepříjemných záležitostí. Údajně se chystá na stěhování z Brna, to však zatím evidentně není na pořadu dne. Jako nehtařka si za několik let vybudovala velkou síť klientek, které nechce jen tak opustit, dokonce se však vrátila i k modelingu.

Už v minulém týdnu se totiž pochlubila fotkami z přehlídkového mola. „Otevření pasáže Jalta v Brně… a jeden z modelů italské značky NOPE,“ okomentovala Erbová snímek z přehlídky, na které se potkala s řadou známých tváří. Pozdravila se s Leošem Marešem a jeho manželkou Monikou, Michalem Davidem nebo Darou Rolins.

„Ví, že to bude náročné, ale jelikož jí jak Tomáš Řepka, tak i Zdeněk Bahenský dluží statisíce na alimentech a nepočítá s tím, že by najednou začali platit, bude se muset ohánět, aby své děti a sebe uživila,“ prozradil už před časem zdroj Expresu. Návrat na mola se zdá být důkazem, že už se Vlaďka ohání.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vlaďka Erbová Official (@vladka_erbova_), Čen 8, 2019 v 12:56 PDT

Nastálo v Brně však zůstat nemá, zdroje z jejího okolí mluví o stěhování do Mostu, kde Erbová vlastní několik bytů, navíc tam žije její rodina, tudíž by v severočeském městě měla s dětmi potřebné zázemí.

Kdy však na stěhování dojde, zatím není jasné, jelikož rozchod s obráncem brněnské Komety je stále celkem čerstvou záležitostí. Dětem Viktorii a Markusovi navíc zbývá ještě několik týdnů školy, což hraje rovněž svou roli.

Témata: Vlaďka Erbová