Jasmina Alagič se brání: Žiju normální život, tady je důkaz!

Jasmina Alagič 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 10:50

Mezi obyčejnými lidmi celkem běžně panuje názor, že celebrity neumí žít „normálně“. Před časem dostala takovou otázku i manželka rappera Rytmuse Jasmina Alagič. Myslí si o sobě, že žije normální život?

Jasmina Alagič se na sociální síti svěřila s tím, že před nedávnem dostala otázku, zdali ještě vůbec žije normální život. „Překvapila mě a potom jsem se rozmýšlela, proč se mě na to vůbec někdo ptá a co to vlastně ten normální život je?“ ptala se moderátorka.

Pokud to prý znamená, že chodí na poštu a do banky, pracuje a stará se o domácnost, tak normální život žije, ačkoliv to sama bere trochu jinak. „V první řadě miluji ten můj život a neměnila bych nic ani teď ani předtím. Přijde mi neobyčejně normální,“ konstatuje nastávající maminka.

Jasmina prozradila, že nejraději tráví čas s manželem Rytmusem, rodinou a přáteli. „Na akce chodím jen pracovně, tam jsem se moc nenašla,“ přiznala naopak. Nejraději si prý užívá úplně obyčejné okamžiky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic), Čen 9, 2019 v 9:48 PDT

„Na druhé straně se nestydím přiznat, že když jdu s Paťom například po Vídni a on mi koupí nádhernou kabelku jen proto, aby mojí radost udělal větší, ano, i to mě umí potěšit,“ vyjádřila se balkánská kráska.

„Miluji věci bez ohledu na jejich cenu, protože to všechno dohromady mi tvoří ten celek, který je nezaplatitelný, ať už je to výlet do zoo, procházka v parku, dovolená na pláži nebo ručník na zahradě,“ dodala Alagič na závěr.

Témata: Jasmina Alagič