Michal David: Drsné přiznání o dceři!

Michal David 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. června 2019 8:59 | Aktualizováno: 9. června 2019 13:17

Hitmaker Michal David se snaží být tím nejlepším možným tátou. Své dceři se snažil dát vše, co mohl. A výsledek? Poněkud překvapivý!

Michal David své dceři Kláře platil školy ve Florencii, v New Yorku a v Londýně. Staral se s manželkou Marcelou o jejího syna Sebíka a podporoval ji ve všem, v čem jen mohl.

Výsledkem jeho snažení ale je jen nevědomost. Klára sice zakončila studium na Oxfordu, zpěvák ale ve skutečnosti vůbec neví, co dělá a čím se živí!

"Abych vám řekl pravdu, ona toho má rozdělaného víc, takže nevím přesně, co dělá," přiznal pro Aha! s tím, že jí vadí pozornost. "Včera jí bylo třicet. Teď už můžete mít těžko vliv na takhle dospělého člověka, ale když potřebuje poradit, tak to samozřejmě udělám rád. Je to moje dcera," dodal.

Klára vystudovala teorii umění, naposledy o své práci mluvila před dvěma lety. Tehdy prohlásila, že by ráda pracovala v nějaké galerii anebo v aukční síni. 

"Vím, že si teď dodělává ještě francouzštinu, takže jede znovu do Londýna udělat zkoušky. Ale brzy se vrátí," přiznal David to jediné, co ví.

 

Témata: Michal David