Karel Gott se vykašlal na dceru? Peklo v rodině nabralo nové obrátky!

Karel Gott 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2019 15:20 | Aktualizováno: 9. června 2019 22:14

Situace kolem Dominiky Gottové je stále horší. Dcera slavného zpěváka stále nemá peníze, a hrozí, že se nestihne včas dostat ke své mamince! Ta je přitom ve vážném stavu!

Antonie Zacpalová se léčí se srdeční arytmií, v současnosti je ale její zdravotní stav vážný. Do domova seniorů v pražských Vysočanech pro ni musela přijet záchranka a odvézt ji do Nemocnice Na Bulovce.

Nejstarší dcera Karla Gotta by si v těchto chvílích přála být s maminkou, podle Blesku proto propadla panice, že se s ní nestihne rozloučit. Na cestu domů z Finska totiž nemá peníze!

"Domču to strašně vyděsilo! Dostala o mámu obrovský strach, začala shánět peníze, nikdo jí bohužel nepůjčil," řekl Blesku její kamarád."Ono to bohužel není jen o letence, v Praze nemá ani žádné zázemí. Nemá ani kde bydlet a nějaké placené ubytování samozřejmě nepřipadá v úvahu," dodal.

Dominika svou maminku neviděla několik let, a ani Zacpalová už nedoufá, že se s dcerou ještě uvidí. "Má moc nemocné srdíčko, cestu letadlem už si nemůže dovolit. A i kdyby mohla, je to stejná písnička, neměla by na letenku, ani žádné prostředky na cestu," tvrdí zdroj.

Předpokládalo by se, že v této těžké situaci dceři pomůže její otec Karel Gott. Ten jí ale peníze údajně neposkytnul. Proč? To není zcela jasné. Zacpalové přitom pravidelně přispívá na její bydlení v domově seniorů. 

Témata: Karel Gott Dominika Gottová Antonie Zacpalová