Erbová se po rozchodu vrací za Řepkou? Tady je důkaz!

Vlaďka Erbová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. června 2019 16:55 | Aktualizováno: 7. června 2019 22:29

Modelka Vlaďka Erbová nemá po čerstvém rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim kde složit hlavu. Podle všeho se má vrátit do Mostu, kde vlastní několik bytů. Uvěznený Tomáš Řepka však tvrdí něco jiného.

Vlaďka Erbová se ocitla ve svízelné situaci. Po rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim se bude muset hledat nové bydlení a zdá se, že její kroky povedou do Mostu, kde má rodinu a tím pádem dobře zajištěné zázemí.

Dokonce tam disponuje hned čtveřicí bytů, které podle Sedmičky bez jakéhokoliv rozumného vysvětlení převedla na svého otce Vladimíra. Nikdo přitom neví, jak k bytům, které pronajímala i neplatičům, přišla. Její uvězněný exmanžel Tomáš Řepka však měl svého času jasno.

„Jestli Vlaďka Erbová pilováním nehtů vydělávala peníze, aby mi mohla platit statisícové dluhy, je to k pousmání. Jestli něco zaplatila, bylo to vždy z mých peněz,“ cituje server eXtra.cz z dva roky starého Řepkova vyjádření.

„Jestli si někde koupila byty, na Mostecku, bylo to z mých peněz, aby mi koupila byty. Když jsem je ale chtěl zpátky, byly napsané na jejího tátu. Každý ať si udělá obrázek sám,“ dodal fotbalista, který byl odsouzen ke dvěma a půl letům vězení i za poškozování jejích práv.

V tomto případě se přitom sám považuje za poškozeného a jeho verzi příběhu dosvědčuje i jeho matka. „Má byty v Mostě, tak ať to prodá. Vždyť to stejně všechno platil Tomáš,“ prozradila eXtra.cz před nedávnem.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka