Meghan se účelově vdala za Harryho? Královskou rodinu využila ve svůj prospěch!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. června 2019 16:06 | Aktualizováno: 8. června 2019 10:34

Vévodkyně Meghan a princ Harry jsou už přes rok manželé a vypadají šťastně. Dodnes ale kolují zvěsti, že se Američanka provdala za člena královské rodiny za jediným účelem – chtěla rodinu využít ve vlastní prospěch.

Princ Harry a jeho žena Meghan jsou častým terčem zájmu fanoušků i médií. Podle mnohých přinesla vévodkyně do královské rodiny čerstvý vítr, jiní zase tvrdí, že narušila její zaběhnuté pořádky.

Když loni stvrdili svůj vztah velkolepou svatbou ve Windsoru, expertka na královskou rodinu Christine Rossová měla obavy. „Upřímně jsem si myslela, že se Harrymu nepoddá,“ nechala se slyšet podle britského Expressu. Jak tato slova vysvětlila?

„Trochu jsem se domnívala, že je příliš dobrá – ne až tak moc, ale myslela jsem si, že bude vzdorovat a říkat: ‚Jako členka královské rodiny nemohu dělat, co jsem chtěla‛,“ konstatuje Rossová.

„Ve skutečnosti v tom pokračuje a vede si opravdu skvěle,“ hodnotí odbornice na královskou rodinu. „Předpokládala jsem, že to (Meghan) se svou osobností bude vnímat jako překážku při naplňování svých cílů. Ona to však využila ve svůj prospěch,“ dodává.

Vévodkyně se věnuje především charitě, a to už od dob, kdy se ještě věnovala herectví a nebyla členkou královské rodiny. Především se Meghan snaží o posílení postavení žen ve společnosti.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)