Karel Gott se trápí: Hudebník vzdává boj s nemocí!

Karel Gott 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. června 2019 10:59 | Aktualizováno: 7. června 2019 12:13

Legendární zpěvák Karel Gott si prožil s nemoci své, proto ho určitě trápí zdravotní problémy manžela jeho nejstarší dcery Dominiky, která žije ve Finsku. Hudebník Timo navíc ztratil vůli s nemocí bojovat.

Trápení u Gottů nebere konce. Mistrova nejstarší dcera Dominika si prochází peklem, jelikož se zhoršily psychické problémy jejího manžela Tima. Ten kvůli nim dokonce skončil v nemocnici, což přiznal na sociální síti. „Mám velmi těžké deprese! Dnes jsem byl proto hospitalizován vlastní rodinou,“ napsal na facebook.

Na první pohled to sice vypadalo, že byl své ženě vděčný, ale teď to vypadá na přesný opak. „Něco se stalo v mé rodině, čí je to práce, že jsem tady?! To je nějaká čistka?“ napsal podle Aha! na sociální síti.

„Odvezla jsem ho do nemocnice, několik dní nespal a byl na tom špatně. Je mi hrozně,“ přiznala pár dní zpátky zdrcená a vyčerpaná Dominika Blesku. V minulosti už manžela kvůli jeho maniodepresím opustila.

„Snad mu tam pomohou…“ věří podle Blesku Gottová v to, že lékaři se o Tima postarají. Klíčové však bude, jak k celé věci přistoupí on. Zatím to moc nadějně nevypadá. „Vzdávám to!“ píše se dle Aha! v jednom z jeho statusů.

Pro Dominiku navíc v současnosti nejde o jediné trápení. Spoustu obav má i o svou maminku Antonii Zacpalou, která má vážné zdravotní problémy. Gottova dcera, která dlouhodobě žije ve Finsku, za ní však nemůže dorazit, protože nemá peníze na letenku.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová