Agáta Prachařová má nového chlapa? Známe odpověď!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. června 2019 10:13

Agáta Prachařová si užívá poslední dny v Izraeli. Návštěva svaté země se neobejde bez výletu k Mrtvému moři, kam modelka vyrazila s doprovodem. Fanoušci měli hned jasno, že jde o nového chlapa. Je to pravda?

Zatímco její manžel Jakub Prachař se momentálně zdržuje na natáčení talentové soutěže, kde sedí v porotě se slovenskou herečkou Dianou Mórovou, se kterou jí měl být údajně nevěrný, Agáta Prachařová si užívá poslední dny dovolené v Izraeli.

„Best time with @miritd24,“ ozvala se včera od Mrtvého moře, kde trávila čas společně s tajemnou osobou, čímž samozřejmě ihned vzbudila pozornost uživatelů sociálních sítí. „Ty máš jinýho frajera?“ ptala se jí jedna z fanynek, ale odpovědi se nedočkala.

Proto jsme na Instagramu zapátrali, abychom zjistili, jak se věci mají. Pod jménem Mirit Daniel se však skrývá žena, nikoliv nový přítel Agáty, kterým by nahradila Jakuba Prachařem, s nímž si podle všech dostupných informací prochází velkou manželskou krizí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Best time whit @miritd24 #beachgirl #israel #surfing #see #deadsee #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Čen 6, 2019 v 9:57 PDT

V Izraeli, kam vyrazila pro trochu útěchy do náruče maminky Veroniky Žilkové, si tedy nového chlapa nenabrnkla. Nejspíš se totiž chce po návratu do České republiky pokusit své manželství, z něhož má malou dceru Miu, zachránit.

Mezitím však osobními záležitostmi zatěžuje svou maminku Veroniku Žilkovou, která se na sociální síti zoufale ptala fanoušků, zdali jí mohou sežrat problémy vlastních dětí. Z toho se dá soudit, že se jí po Agátině odjezdu domů znatelně uleví.

Témata: Agáta Hanychová