Přehání to Agáta Prachařová s opalováním? Další FOTO jako důkaz!

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 16:17

Agáta Prachařová včera vyděsila fanynky fotografií, na které měla její opálená pokožka velmi nezdravou barvu. Několik žen jí dokonce doporučilo, ať to s opalováním nepřehání. Poslechla je Agáta?

Agátě Prachařové se pomalu krátí čas do návratu domů z Izraele, kam vyrazila pro trochu útěchy za maminkou Veronikou Žilkovou, a tak nechce promarnit ani sekundu. Věnuje se surfování a cestování a vše samozřejmě nezapomíná pečlivě dokumentovat.

Kupříkladu dnes vyrazila k Mrtvému moři, bez jehož návštěvy se neobejde žádný pořádný výlet do Izraele. Agáta si to dobře uvědomovala, proto se na bezodtoké slané jezero na hranicích s Jordánskem přijela podívat, přestože tam teploty šplhaly až k 50 °C.

Manželka Jakuba Prachaře zveřejnila dvojici fotek z hradeb pevnosti Masada a fanoušky uklidnilo, že na nich nevypadala tak šíleně opáleně jako na snímku z pláže, který sdílela o den dříve. Několik žen se jí snažilo přesvědčit, aby to s opalováním nepřeháněla, jelikož už vypadá jako po solárku. Tentokrát si však vysloužila jen samé poklony.

„Je vidět Agátko, že vám to tam prospívá. Tak užívejte plnými doušky,“ vzkazuje jí fanynka Eva. „Čím to je, že ženy, když zůstanou samy a opustí je chlap, tak najednou rozkvetou a zkrásní,“ připomněla paní Iveta fakt, že Agáta si momentálně prochází krizí s manželem Jakubem.

Ten se momentálně zdržuje na natáčení talentové soutěže, kde sedí v porotě se slovenskou herečkou Dianou Mórovou, se kterou měl být Agátě údajně nevěrný. Podle slovenských médií je z toho Agáta celá vzteky bez sebe, soudě dle fotek to tak ale nevypadá. Naopak se zdá být v dobré náladě.

Témata: Agáta Hanychová