Pepa Vojtek a nevěra? Nové informace!

Josef Vojtek 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 14:57 | Aktualizováno: 6. června 2019 22:17

Zpěvák Josef Vojtek se musí v posledních dnech bránit nařčení z údajné nevěry, protože byl přistižen ve společnosti jiné ženy. Teď mu vyráží na pomoc kamarádka Yvetta Blanarovičová, která mimo jiné promluvila o hlubokém a niterném vztahu.

Rockový a muzikálový zpěvák Pepa Vojtek se měl podle zjištění Expresu každé pondělí tajně scházet se zpěvačkou Kamilou Nývltovou a její manažerkou Veronikou Šimůnkovou. Následkem této aféry se začalo mluvit i o možném rozvodu frontmana Kabátu s jeho třetí manželkou Jovankou. Vojtek uvedl, že se chce nařčením bránit soudní cestou.

Na jeho obranu teď vystoupila i Yvetta Blanarovičová, která ve Vojtkovu nevěru nevěří. „Jovance s Pepínem přeju, aby to ustáli. Mají velmi harmonické a krásné manželství. Velmi bych se divila, kdyby to skončilo,“ řekla eXtra.cz.

„Mají krásné děti, oba dva jsou fantastičtí rodiče. Mám je moc ráda a Pepy Vojtka si vážím i po kolegiální stránce,“ pokračovala Blanarovičová, která věří tomu, že Vojtkovi nynější manželskou krizi zvládnou.

Herečka a zpěvačka však má svou zkušenosti i se Šimůnkovou, ovšem necítila jakoukoliv potřebu k ní cokoliv říkat. „Velmi bych se podivila, kdyby tak plytké vody ohrozily tak hluboký a niterný vztah,“ dodala poněkud tajemně Blanarovičová.

Ačkoliv podle ní na rozvod nedojde, sluší se říct, že Vojtek s nimi má značné zkušenosti. Se čtyřmi ženami má pět dětí, ženatý byl třikrát. S Jovankou jsou manželé devět let a mají syny Adama a Alberta.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)