Michaela Ochotská po boku nového chlapa: Kdo nahradil Rosola?

Michaela Ochotská ruku v ruce s novým přítelem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 11:34

Bývalá televizní moderátorka Michaela Ochotská několik měsíců tajila nový vztah. Sportovci už ji omrzeli, tentokrát si našla normálního chlapa s normální prací. Co všechno víme o jejím novém příteli?

Po strastiplném rozvodu s tenistou Lukášem Rosolem si Michaela Ochotská držela muže od těla. Když konečně našla toho pravého, nechtěla naopak prozradit, o koho jde. Na Instagramu sice zveřejnila fotku, jak se spolu drží za ruce, ale nic víc.

Chvíli to vypadalo, že se dala dohromady se svým osobním trenérem Pavlem Šalitrošem. Ten to ale nejprve popřel na sociální síti a nakonec sdělil médiím, že jsou s někdejší televizní moderátorkou jen kamarádi, kteří spolu občas cvičí, ale rozhodně spolu nejsou.

Zajímavé bylo, že Šalitroš i Ochotská pochází Bruntálu. Pátrání po této stopě se nakonec vyplatilo. Podle zjištění Blesku totiž nový přítel moderátorky Tomáš pracuje u kriminální policie právě v Bruntále. Nelhala tedy ani její kamarádka, která tvrdila, že nejde o žádného pitomého fotbalistu, ale o normálního kluka s normální prací.

Ochotská už nic netají, protože se spolu ukázali na veřejnosti, např. na akci během Dne dětí. Po městě, kde oba bydlí, spolu chodí ruku v ruce a podle svědectví čtenářky Blesku jim to spolu opravdu sekne. I kamarádka moderátorky potvrdila, že se nyní Michaela cítí skvěle.

To nakonec sama potvrdila. „Ano, jsem momentálně šťastná. Rozhodně jsem to ale neměla v plánu hlásat do světa,“ sdělila Blesku. To ostatně potvrzuje fakt, že jsou spolu údajně už několik měsíců. Snad jim to vydrží i dál.

Témata: Michaela Ochotská