Karel Gott boural? Vzduchem létají ostrá slova, terčem je zase Drobný!

Karel Gott 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 10:51

Zdá se, že Milan Drobný vypustil do světa vícero mylných informací o Karlu Gottovi. Řidič Olda Havránek měl podle něj s Mistrem dvakrát bourat, pozůstalí po šoférovi to však popírají. Oldy se navíc zastal i sám Gott.

Ač je dlouholetý řidič Karla Gotta Olda Havránek už nějaký čas po smrti, plní v posledních dnech stránky novin. Zpěvák Milan Drobný vložil do jeho úst slova o tom, že „Gotta mlátí jeho manželka Ivana“, což pozůstalé po šoférovi patřičně rozlítilo. Ostatně i mluvčí Gotta Aneta Stolzová to označila za nehoráznou lež. A zdá se, že zdaleka ne jedinou…

Drobný ve stejném rozhovoru, kde mluví o domácím násilí u Gottových, promluvil o údajných bouračkách, které měly stát za vyhazovem Havránka. „Jednou vlítli přímo do sloupu, a pak jednou na dálnici sjel do pangejtu. Celé to byla volovina,“ nechal se slyšet pro knihu Náš Karel.

Příbuzní šoféra připouští, že k nějakým nehodám došlo, ale… „Táta několikrát boural, ale ne s panem Gottem. Ten nikdy v autě neseděl!“ řekla Aha! Havránkova dcera Dagmara s tím, že je to totální nesmysl. Při jedné z nehod prý jen rozbil automobil značky Citroën, který byl na zpěváka napsán.

Drobný také naznačoval, že vztah mezi Ivanou a řidičem nebyl ideální, což je pravdě přece jen blíž. Připouští to totiž i Havránkova dcera. „Když táta ležel v Nemocnici Na Pleši a byl za ním pan Gott na poslední návštěvě čtyři dny před jeho smrtí, vím, že stála na chodbě nemocnice a na pokoj nešla,“ vylíčila Dagmara, která už dříve uvedla, že její otec měl skončit právě kvůli Ivaně.

Havránka se prostřednictvím mluvčí zastal i sám Gott, ač šlo především o záležitost s „mlácením“. „Je naprosto nechutné, že si do pusy berete zesnulého Oldu Havránka, který se už nemůže proti Vaším lžím bránit,“ napsala Stolzová ve vzkazu, který byl adresován Drobnému. Ten chce do celé věci zatáhnout i právníky.

Témata: Karel Gott Milan Drobný