Archivní FOTO: Z této holčičky vyrostla hodně sexy dáma! Poznáte ji?

Lucie Šafářová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. června 2019 8:53 | Aktualizováno: 6. června 2019 10:03

Velká kukadla, ještě větší raketa! Známá česká tenistka, která se právě loučí s kariérou zveřejnila dojemnou fotku z dětství. A její fanoušci jsou opravdu dojatí! Poznáte podle snímku, o koho jde?

Tenistka Lucie Šafářová se před pár dny rozloučila s tenisovou kariérou. Zdá se, že teď je nejlepší čas na bilancování. I proto se zřejmě svěřila fanouškům s tím, jak se vlastně k tenisu dostala!

„Moje první tenisové krůčky byly s tátou. Nejdřív v “obýváku” o zeď pak na kurtu,“ vzpomíná. Své vyprávění doplnila rozkošnou fotografií z dětství, na které je malá Lucie s tenisovou raketou, které je téměř větší než ona sama!

Právě tatínek byl její první trenér. „Byl přísný, ale zároveň mě vždy dokázal motivovat a bez něj bych to nikdy nedokázala. Děkuji tati!“ vzkázala jednomu z hlavních mužů v jejím životě.

Tím druhým je hokejista Tomáš Plekanec, se kterým už nějaký ten pátek randí. Tomáš je sice oficiálně stále ženatý se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se kterou má dva syny, jejich manželství ale fakticky skončilo. Hokejista žije se Šafářovou v Česku, jeho žena zůstává v Kanadě. I ji ale už brzy čeká návrat do vlasti!

Fotky i vzpomínky dojaly nejen fanoušky Lucie Šafářové, kteří jí ihned začali psát, jak je rozkošná a jak jim bude chybět na kurtech, ale i jejího partnera Tomáše, který ihned přispěchal a příspěvku své přítelkyně dal „lajk“!

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec tenis