Domácí násilí? Karel Gott přiznal, co se děje!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 8:44 | Aktualizováno: 6. června 2019 10:12

Kauza domácího násilí u Karla Gotta, kterou svým vyjádřením spustil zpěvák Milan Drobný, má další pokračování. Drobný, jenž si dlouho stál za svým, se rozhodl Mistrovi omluvit. U Gotta a jeho ženy Ivany však nepochodil.

Zpěvák Milan Drobný rozpoutal v uplynulých dnech kauzu nevídaných rozměrů, když do médií řekl, že mu řidič Olda Havránek měl říct, že „Ivana Gottová mlátí svého muže Karla“. Gott se ozval prostřednictvím mluvčí Anety Stolzové, která Drobného vyzvala, aby „se přestal přiživovat a parazitovat na Gottovi a jeho rodině“.

Drobný z dovolené ve Španělsku vzkázal, že se po návratu poradí s právníkem, protože „má plné zuby nařčení, že se na Gottovi přiživuje“. Nakonec se ale rozhodl zaslat Ivaně Gottové omluvnou esemesku. Co je jejím obsahem?

Podle Blesku v ní zpěvák konstatuje, že rozhovor, v němž se zmiňuje o „domácím násilí u Gottových“, dal už předtím, než se s Karlem opět usmířili. Zároveň vyjádřil lítost nad tím, že tuto informaci vypustil do světa.

Ve svém vysvětlení však dle zmíněného deníku lže. Inkriminovaný rozhovor totiž vznikl až koncem dubna ve chvíli, co vzal Mistr svého někdejšího spolužáka na milost, což Drobný v rozhovoru potvrzuje. Zpěvák se tak sám usvědčil ze lži.

I to má být jeden z důvodů, proč Gott jeho omluvu nepřijal. „Pan Gott ani jeho manželka Ivana už nebudou na trapné reakce a výmluvy pana Drobného nijak reagovat,“ řekla Blesku mluvčí Zlatého slavíka Aneta Stolzová.

Témata: Karel Gott Milan Drobný Ivana Gottová