Agáta Prachařová a DĚSIVÉ FOTO: To už je moc, nepřehánějte to, vzkazují lidé!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 14:58 | Aktualizováno: 6. června 2019 4:44

Agáta Prachařová se za dva týdny strávené v Izraeli tak opálila, že fotografie, kterou dnes zveřejnila na sociální síti, pořádně vyděsila její fanynky. Zahrává si snad se zdravím?

Zatímco slovenský server píše o tom, jak jsou Jakub Prachař a Diana Mórová – ač oficiálně jen pracovně – opět spolu a Agáta Prachařová z toho je určitě vzteky bez sebe, podle fotografie, kterou dnes sdílela na sociální síti, to tak úplně nevypadá. Naopak se zdá, že si poslední dny v Izraeli snaží opravdu užít.

Agáta se ukázala v plavkách a se zeleným surfem. Bílá barva bikin na snímku ostře kontrastuje s její výrazně opálenou pokožkou. „Ty jsi černá,“ napsala jí pod příspěvek jedna ze šokovaných fanynek. Sama Agáta na opálení zajímavě poukázala v komentáři. „Myslím, že můj táta není z ČR...“ vtipkovala.

Na sociální síti Agátě fanoušci skládají poklony, jak úžasně vypadá, fascinováni jejím opálením se jí ptají na to, jaký opalovací krém používá. Našlo se však i několik lidí, kteří se modelce pokusili připomenout, že si zahrává se zdravím.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Myslim ze muj tata neni z cr... #blackgirl #beachgirl #surfing # israel #surflessons @dov_j @riders.surf

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Čen 5, 2019 v 2:05 PDT

„Zrovna chci říct, ať už to s tím opalováním moc nepřeháníte,“ píše Alice a další ženy se přidávají. „Tak takhle jsem nevypadala ani po solárku...“ konstatuje Míša. „Tohle už je moc a hezký to vůbec není. Dělá to člověka starým,“ nebere si servírky Petra.

Nepřísluší nám soudit takhle na dálku, zdali to Agáta přehání, ve hře je totiž spousta proměnných (světlo, filtry atd.). Každopádně by však měla mít na paměti, že časté vystavování se slunečním paprskům může vést k rakovině kůže. A zdraví je vždy na prvním místě.

Témata: Agáta Hanychová