Vdova Andrea Pomeje šokuje: Manžela nepohřbili a už mluví o svatbě!

Jiří a Andrea Pomeje na svatební fotografii 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 13:31

Vdova Andrea Pomeje má velké plány. Ačkoliv její zesnulý manžel Jiří ještě nenašel věčný klid, ona už se rozpovídala o další svatbě se svým současným přítelem Petrem Plačkem. Není na to trochu brzy?

Urna se zesnulým hercem Jiřím Pomejem zůstává i tři měsíce po jeho smrti v budějovickém krematoriu. Vdovu Andreu to však moc netíží. Blesku řekla, že hrob má na starosti Jiří Pomeje starší, který „řekl, že to vyřeší“. Ona sama myslí na jiné věci, promluvila dokonce o další svatbě.

Dýdžejka má každopádně velké plány. Dcera Anička za rok skončí ve školce, pak by Andrea ráda odjela do zahraničí. „Letos se snažím intenzivně pracovat, abychom ten příští rok mohli letět do Thajska na delší dobu. Chtěla bych tam strávit rok,“ prozradila eXtra.cz.

„Asi bych se tam neusadila, Českou republiku miluju, ale dokud jsem mladá a jde to, ráda bych si žití v cizí zemi zkusila,“ pokračovala Andrea, která se však jistě o všem poradí se svým partnerem Petrem Plačkem, s nímž jsou spolu od seznámení každý den.

„Péťa je naprosto čitelný a průhledný. I když mám narušenou důvěru k chlapům, pro něj to neplatí,“ nechala se slyšet žena, která si se zesnulým manželem prožila svoje. Přesto nevyloučila, že by se mohla vdát podruhé.

„Je pravda, že za tu dobu jsme toho prožili tolik, kolik jiné páry nezažijí za pět nebo deset let, ale na svatbu se mě vážně neptejte,“ konstatuje Andrea s tím, že to ani moc nezáleží na ní. „Není to ale tak, že bych po předchozí zkušenosti byla zásadně proti,“ uzavřela debatu na toto téma.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje Petr Plaček