Lucie Vondráčková promluvila: Kam se musela přestěhovat, když ji opustil Plekanec?

Lucie Vondráčková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. června 2019 11:31 | Aktualizováno: 5. června 2019 21:53

Když se Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec rozešli, vrátil se hokejista do Česka a zpěvačka se musela v Montrealu přestěhovat do menšího domu. To, kde rodina ještě před nedávnem spokojeně žila, už Lucie fanouškům ukázala. Nově ukázala i to, kde se syny žije dnes!

„Minule jsem vám ukazovala, kde jsme dřív bydleli. A teď vám ukážu, kde bydlíme teď, co jsme se přestěhovali,“ říká Lucie, která fanoušky opět vzala na „projížďku na kole“ po čtvrti, kde žije se svými syny.

Jako správné maminka mluví o tom, jak za chvíli pojede vyzvednout své syny a zdůrazňuje, že kanadští rodiče děti nechávají většinou ve školce dlouho. Ona ale prý svého Adama vyzvedává dřív, když ještě děti spí. „Počkám si na něj a jedeme jako první,“ vysvětluje.

„Náš domeček je Magic house, protože je menší a o to útulnější. Tady jsou naši sousedi a dvacet čtyřka jsme my,“ popisuje. „Tahle ulice je plná dětí, když přijdou ze školy, všechny se sejdou venku,“ říká Lucie, která tak nepřímo naznačuje, že její synové přijdou po stěhování zpět do Česka o hromadu kamarádů!

Asi jsem kanadská máma, protože z Čech neznám ani školy ani školky, to se teď všechno bubu muset naučit,“ přiznala zpěvačka s tím, že její synové hrají s kamarády hry, které možná ani v Česku nemají své alternativy. „Za chvilku se ze mě musí stát česká máma,“ připomíná, že už za pár dní ji čeká stěhování zpět do vlasti.

Témata: Lucie Vondráčková Kanada Tomáš Plekanec