Agáta Prachařová vzteky bez sebe: Jakub je zase s touto ženou!

Diana Mórová a Jakub Prachař 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 11:30

Agáta Prachařová musí být vzteky bez sebe. Jakub Prachař opět tráví čas ve společnosti ženy, se kterou byl spojován už před více než měsícem. Tehdy se mluvilo dokonce o tom, že spolu strávili noc v hotelu. O koho jde?

Manželská krize manželů Jakuba a Agáty Prachařových zajímá i slovenská média. Plus Jeden Deň má dokonce jasno o jejím viníkovi. „Za vším měla stát herečka Diana Mórová, která s Jakubem účinkuje v show Česko Slovensko má talent,“ píše server v článku, který upozorňuje na to, že castingy odstartovala další řada této talentové soutěže.

To znamená jediné – Jakub a Diana jsou opět spolu, sedí vedle sebe v porotě. Co se odehrává za kulisami, ale nikdo neví. Koncem dubna však Agáta Prachařová obdržela zprávu od svědka, který měl Jakuba před lety vidět, jak projevuje svou náklonnost ke slovenské herečce.

„Spal v hotelu, kde jsem pracoval a ráno, když na něj čekalo auto, aby ho odvezlo na vlakové nádraží, tak stále nešel. Šel jsem tedy zaklepat na jeho pokoj a říct mu, že na něj čeká auto. Slyšel jsem ženské zvuky a oba asi víme z jaké činnosti,“ napsala jí tajemná osoba s tím, že Prachař i Mórová tehdy vyšli ze stejného pokoje.

Herečka se tenkrát dušovala, že spolu rozhodně nic neměli. To, že si rozumí v práci, prý nic nedosvědčuje. Jakubovi s manželkou ještě vzkázala, aby si to vyříkali sami mezi sebou. Podle všech dostupných indicií však k ničemu podobnému nedošlo. Prachař se raději věnuje práci a Agáta utekla za maminkou Veronikou Žilkovou do Izraele.

Tam momentálně sbírá síly na psychicky náročný návrat domů, ovšem i k ní nejspíš doputují zprávy o tom, že se její manžel zase schází s Mórovou. Na Slovensku mají o její reakci jasno. „Hanychová (její dívčí jméno – pozn. red.) musí být celá vzteky bez sebe,“ píše Pluska.

Témata: Jakub Prachař Diana Mórová Agáta Hanychová