Krutá pravda: Popálená Týnuš Třešničková prozradila děsivé zážitky!

Třešničková, Týnuš 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. června 2019 10:02 | Aktualizováno: 5. června 2019 11:06

Už skoro tři čtvrtě roku uplynulo od tragické nehody, při které byla v jedné z tureckých restaurací popálena youtuberka Týnuš Třešničková. Mladá Češka teď zavzpomínala, na to,m jaké problémy kvůli svému stavu musela čelit!

Týnuš otevřeně popsala, co prožívala poté, když utrpěla vážné popáleniny. „Ještě před pár měsíci jsem si sama nezvládla umýt vlasy a na začátku jsem bez pomoci ani nebyla schopna dojít do koupelny,“ svěřila se mladá Češka.

Činnosti, které děláme automaticky a bez přemýšlení, pro ni byly utrpením! „Udělat si culík na hlavě pro mě bylo nemožné a potřebovala jsem i u takových drobností asistenci. Tu bezmoc si asi dokáže představit pouze ten, co to někdy zažil,“ pokračuje Týnuš.

Každý den se podle svých slov snažila opět se přiblížit své samostatnosti. „No a teď tady stojím a jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla. Takové maličkosti a pro většinu samozřejmosti, kterých si ale mnohem více začnete vážit, když je na nějaký čas ztratíte,“ dodala Týnuš, která zároveň zveřejnila další fotku svého obličeje.

Na něm sice není po popáleninách a jizvách ani památky, zdá se ale, že youtuberka na sobě má hodně silný make-up. Je tedy otázkou, co se vlastně skrývá pod ním! V luxusní istanbulské nemocnici se léčí už téměř devět měsíců a to, kdy se Týnuš dostane domů, stále není jasné.

Témata: Týnuš Třešničková Turecko