Karel Gott obětí domácího násilí? Drobný si stojí za svým, má svědky!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 10:06

Zpěváci Karel Gott a Milan Drobný jsou na ostří nože. Druhý jmenovaný vypustil do éteru fámu o tom, že Gotta měla mlátit jeho žena Ivana. Poté, co obdržel od Slavíka drsný vzkaz, rozhodl se stát si za svým. Jak to tedy bylo?

Tohle si měl Milan Drobný asi odpustit. V knize k 80. narozeninám Karla Gotta se totiž rozhodl parafrázovat slova dlouholetého řidiče Zlatého slavíka Oldy Havránka, který mu měl údajně před lety říct, že „Ivana Gottová mlátí svého muže“.

Mistr se totiž ozval prostřednictvím mluvčí Anety Stolzové, která Drobnému vzkázala, že „Gott je naprosto zhnusen a chce se mu zvracet“. Extrémně prý lituje, že si někdejšího spolužáka pustil zpátky k tělu. „Sám moc dobře víte, že například informace o tom, že ‚Ivana mlátí Karla‛ je nehorázná a sprostá lež,“ ohradila se dle Blesku.

Drobný je na dovolené ve Španělsku, už však oznámil, že se po návratu poradí s právníkem. „Protože mám plné zuby nařčení, že se na Karlu Gottovi přiživuju,“ cituje ho Aha!. „Přísahám na své děti, že mi Olda Havránek řekl, že Ivana Karla mlátí,“ řekl zpěvák s tím, že i Gott mu na schůzce sdělil, že byl Havránek naštvaný, protože dostal po dvou nehodách výpověď.

Další reakci navíc poskytl TopStaru. „Mě to velice mrzí, že jsem tohleto jako vypustil, ale bylo to na základě toho, že jsem to slíbil, že se takhle postarám. A Olda se dneska nemůže bránit, ale říkám, že toto mi řekl, a mám na to i jiný svědky,“ uvedl Drobný pro televizní magazín.

Hasit celou rozepři však půjde jen velmi obtížně. Však už se cesty obou zpěváků a někdejších spolužáků před časem rozešly. Pak se sice Gott a Drobný opět usmířili, ale tuto propast už nejspíš nepřeklenou.

Témata: Karel Gott Milan Drobný