Jiří Krampol má trauma! Nemocná Hanka ho dál trápí!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 9:23 | Aktualizováno: 5. června 2019 9:40

Hana Krampolová leží po dalším kolapsu opět na JIPce a z nemocnice nepřicházejí dvakrát dobré zprávy. O jejím stavu promluvil její manžel, herec a moderátor Jiří Krampol, pro kterého opravdu nejde o lehké období.

Zoufalý Jiří Krampol vyzkoušel snad už všechno, aby manželce Haně pomohl dát se znovu dohromady, ale nic nefunguje. Po návratu z Tuniska skončila jeho manželka letos už potřetí na jednotce intenzivní péče, kde se snaží vyléčit nechutenství. „Nemá na nic chuť. Není podvyživená, ale vyhublá,“ řekl herec a moderátor Expresu.

Známý bavič má – zdá se – už všeho dost. Otázku, zdali jeho žena čte články o sobě, zodpověděl následovně: „Jak by vám asi bylo, kdyby se o vás psaly samé nesmysly? Nezlobte se, ale o Hančině zdraví se už bavit nebudu. Je to pro mě traumatizující,“ sdělil zmíněnému serveru.

Ještě nedávno se přitom rozpovídal o zdravotním stavu Hanky pro časopis Pestrý svět. Tehdy uvedl, že si nikdo nedokáže představit, jak trpí s rozdrceným kotníkem, kolenem a ramenem, kam jí dali kus železa, které poškodili, a tak musela na další operaci. „Tři a půl roku bere prášky na bolest a na spaní… Tak jak na tom asi může být? A tak dělá kraviny,“ vysvětloval Krampol.

Vzápětí pokračoval slovy, že mu nezbývá než se o apatickou manželku starat. „Navíc je strašné, že se o ní v bulváru pořád píše ve spojitosti s chlastem. Přitom ona nepije, protože nesmí,“ přísahal populární bavič. Hanka si prý dá maximálně nealkoholické pivo.

Větším problémem je kouření. „Je to úplně zrůdné,“ posteskl si Krampol pro Pestrý svět a dodal ještě, že apatie dosáhla bodu, kdy jeho žena nejeví zájem ani o jejich jorkšíra. Doufejme, že si Hanka konečně nechá promluvit do duše a uzdraví se.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová