Pepa Vojtek a údajná nevěra, má to dohru: Kamarádka se opřela do Jovanky!

Josef Vojtek 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 8:41 | Aktualizováno: 5. června 2019 13:07

Rockový a muzikálový zpěvák Pepa Vojtek se nechal nachytat, jak za zády manželky navštěvuje jiné ženy. Kamarádka manželů Vojtkových teď prozradila, co se může v následujících dnech dít. Ve hře je i okamžité řešení situace.

Podle zjištění Expresu se zpěvák Josef Vojtek prakticky každé pondělí scházel za zády manželky Jovanky se zpěvačkou Kamilou Nývltovou, s níž má pracovat na cédéčku, a její manažerkou. Když byl s tímto konfrontován, prosil novináře zmíněného serveru, aby nic nepsali, protože pokud se tak se tak stane, jeho žena se s ním rozvede. Článek však vyšel a začaly se dít věci.

Sám Vojtek už oznámil, že vše řeší jeho právní zástupce. Ten bude možná už brzy muset řešit také rozvod. „Jak jsem Jovanku poznala, věřím tomu, že teď bude schopná nekompromisně se sebrat, zabalit sobě i dětem věci a okamžitě odjet,“ řekla eXtra.cz přítelkyně páru.

Podle kamarádky Vojtkových je sice Pepa divočejší, ale hodný. Rocker, který má pět dětí se čtyřmi ženami, se o své ratolesti vždy hezky staral a ani Jovanka neměla s dětmi z jeho předchozích vztahů sebemenší problém.

„Když přebrala manžela své nejlepší kamarádce Libušce, to už tak moc v pohodě není. Když ví, čeho je schopný, neměla by být asi překvapená i tím, kdyby se to náhodou opakovalo,“ sdělila zmíněnému serveru k tématu možné nevěry přítelkyně dvojice.

Na celé kauze jí ale jedna věc přijde minimálně podezřelá. „Připadá mi divné, že by na něj každé pondělí novináři jen tak číhali, spíš mi přijde, že ho někdo udal. A snad ne ta, kterou myslím,“ zůstala kamarádka Josefa a Jovanky tajemná. Tak uvidíme, jak se celá věc vyvine.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)