Karel Gott a drsný vzkaz Drobnému! Ivana mě nemlátí, je mi z...

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 20:31 | Aktualizováno: 5. června 2019 0:35

Legendární zpěvák Karel Gott se ostře ohradil proti tvrzením kolegy Milana Drobného, který do knihy o Mistrovi vypustil slova o tom, že "Gotta mlátí jeho manželka Ivana". Z reakce mnohonásobného Zlatého slavíka je jasné, že tohle je definitvní konec přátelství.

Jednou už se jejich cesty rozešly, pak se zpěváci a někdejší spolužáci Karel Gott a Milan Drobný opět usmířili. Teď to ale vypadá, že mezi dlouholetými přáteli vznikla taková propast, kterou už nejspíš nepřeklenou.

Stačilo, aby Drobný v knize k Mistrovým osmdesátinám promluvil o nařčení, že "Gotta mlátí jeho manželka Ivana". Podle Drobného mělo jít o parafrázi slov Gottova někdejšího řidiče Oldy Havránka, jehož rodina samozřejmě vyrazila na obranu. Nakonec zareagoval i Gott.

Zlatý slavík se ozval prostřednictvím mluvčí Anety Stolzové, která Drobnému zaslala ostrý vzkaz, v němž je dle Blesku uvedeno, že "Gott je naprosto zhnusen a chce se mu zvracet". "Extrémně lituje toho, že si Vás pozval domů, do svého soukromí. Jste pro něj největším zklamáním v životě," cituje Blesk z vyjádření.

Gott a spol. nedokážou pochopit, proč Drobný v rozhovoru do knihy lhal. "Sám moc dobře víte, že například informace o tom, že "Ivana mlátí Karla" je nehorázná a sprostá lež!" ohradila se Stolzová. Závěrem pak Drobnému vzkázala, že Gott ruší jeho pozvání na oslavu červencových narozenin.

Témata: Karel Gott Milan Drobný