Karel Gott se těší na dítě! O důležitou ženu ale může i přijít!

Karel Gott 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 18:38 | Aktualizováno: 4. června 2019 23:21

Legendární zpěvák Karel Gott letos oslaví osmdesátiny a jako dárek dostane miminko. S manželkou Ivanou už se na něj moc těší, ačkoliv kvůli němu možná přijde o velice důležitou osobu.

Karel Gott se bude již brzy radovat z miminka! Ne, jeho manželka Ivana opravdu není těhotná, v jiném stavu však je mluvčí mnohonásobného Zlatého slavíka Aneta Stolzová, pro kterou jsou Gottovi takovou druhou rodinou. Však s nimi tráví opravdu hodně času.

„A jdeme slavit,“ napsala Stolzová na sociální síti, ale nejvíc prozradila přiložená fotografie, na které je jasně patrné těhotenské bříško. V pozadí snímku pak kromě Gotta sedí otec dítěte a partner Stolzové, novinář Aleš Růžička.

Všichni přejí Anetě dítě o to víc, že už před pár lety o potomka přišla. V lednu 2015 podlehla její dcera, která bojovala s genetickým syndromem Phelan McDermid, nádorovému onemocnění.

Gottově mluvčí tehdy opravdu nebylo moc do řeči. „Promiňte, je to pro mě hodně citlivé a bolestivé, nechci to více rozebírat,“ uvedla po půl roce od tragédie žena, která nyní doufá, že už se jí podobné strasti vyhnou.

Zatímco Blesk uvádí, že se bez ní Gott už brzy bude muset obejít, úplně všechno tomu nenasvědčuje. „Co se týče mé práce, žádné změny neplánujeme,“ řekla Stolzová Super.cz. Vypadá to tedy, že chce mateřství skloubit s prací.

Témata: Karel Gott Aneta Stolzová