Kloubková a Kuneš za sebou mají rozchod. Teď už je to napořád, věří!

Kristina Kloubková a Václav Kuneš 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 16:19

Rozešli se, aby se dali znovu dohromady a začali od nuly a jinak. Tak by se dal ve zkratce popsat vztah moderátorky Kristiny Kloubkové a porotce StarDance Václava Kuneše, kteří jsou plní optimismu, že napodruhé už to vyjde.

Sága vztahu dvou bývalých tanečníků Kristiny Kloubkové a Václava Kuneše pokračuje. Nejdřív vrkali jako dvě hrdličky, aby se posléze opravdu zničehonic rozešli. Moderátorka televize Nova pak přiznala, že má nového chlapa. A světe, div se, byl to znovu porotce taneční soutěže na konkurenční České televizi.

Zatímco na začátku roku, kdy se rozešli, nechtěla Kloubková říct prakticky vůbec nic, teď už je o poznání sdílnější. „Prostě jsme si uvědomili spoustu chyb a opět se milujeme,“ řekla Blesku, aniž by zmíněné chyby nějak specifikovala. „Teď už je to napořád,“ věří úspěšná televizní moderátorka.

Znamená to, že oba partneři dokonce zvažují svatbu? Nedá se to prý vyloučit, ačkoliv mají každý špatnou zkušenost z minulosti. Kloubková se už dříve nechala slyšet, že přemýšlí i o dítěti, jelikož dcera Jasmínka by si moc přála sourozence. Zatím jí ale stačí, že konečně tvoří s maminkou a jejím přítelem úplnou rodinu.

Zatímco poprvé se totiž za dva roky vztahu nebyli schopni domluvit na společném bydlení, teď už žijí ve společné domácnosti. „Je to tak, bydlíme spolu a nejvíc šťastná je Jasmínka,“ pochlubila se moderátorka.

Ačkoliv by teď Kloubková nejraději trávila co nejvíc času s přítelem a dcerou, pracovní povinnosti jí volají. Po těhotné kolegyni Petře Svoboda, která odchází na mateřskou dovolenou, totiž přebírá pořad Život ve hvězdách.

Témata: Kristina Kloubková