Daniel Hůlka měl nehodu na motorce a skončil v nemocnici!

Daniel Hůlka 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 14:23

Držitel Zlatého slavíka Daniel Hůlka je vášnivým motocyklovým jezdcem, jeho volnočasová záliba ho však přivedla do nemocnice. Vzhledem k nabitému kalendáři si však naordinovanou léčbu nemůže dovolit.

Zpěvák Daniel Hůlka ani po padesátce neváhá vyjet na motocyklu. Když se po propršeném květnu konečně umoudřilo počasí, neváhal a usedl zpátky do sedla. Vzhledem k tomu, co ho čeká, však už toho rozhodnutí dost pravděpodobně lituje. Po vyjížďce totiž skončil v nemocnici.

„Bylo krásně, tak jsem se rozhodl, že se před tiskovkou k nejslavnějším muzikálům Michala Davida a Karla Svobody, které jsem se měl odpoledne zúčastnit, projedu na motorce po lese,“ popsala muzikálová hvězda Super.cz. V sedle se udržel až do příjezdu domů, kde došlo k nešťastné věci.

„Když jsem dorazil zpět před barák, jak jsem ji parkoval, tak mi spadla ještě žhavá na nohu,“ líčil Hůlka, který ale zprvu nezaznamenal, že by se mu něco stalo. Šel si proto na hodinu lehnout, pak se rána ozvala. To už si spáleniny na lýtku, která prý dost pálila, všiml.

Hůlkovi tedy zbyla jediná možnost. „Musel jsem odjet na pohotovost, kde mi to strhli a dostal jsem ještě antibiotika,“ uvedl zpěvák. Vzápětí však dodal, že z něj lékaři moc velkou radost mít nebudou, jelikož nebude úplně vzorným pacientem.

Kromě antibiotik mu totiž naordinovali i klidový režim, který však vůbec nepřipadá v úvahu. Anebo přece jen připadá? „Zítra odjíždíme s rodinou na dovolenou k moři,“ prozradil Hůlka zmíněnému serveru. Na pláži se určitě odpočívat dá, jen bude muset dávat pozor na ránu na lýtku.

Témata: Daniel Hůlka