Petra Janů zanevřela na muže: Tohle je důvod!

Petra Janů 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 16:58

Zpěvačka Petra Janů musí často odpovídat na dotěrné dotazy, zdali si po smrti manžela našla nového chlapa. Teď přišla s odpovědí, která jí umožňuje geniálně vyklouznout. Lásku totiž objevila jinde.

Je to už více než sedm let, co populární zpěvačce Petře Janů zemřel manžel, producent a manažer Michal Zelenka. Charismatická hvězda tuzemské popmusic od té doby marně vyhlíží dalšího muže, se kterým by si tak dobře rozuměla, a tak se raději obrátila jiným směrem.

Propadla totiž vášni k nadupaným strojům se stovkami koní pod kapotou, a to natolik, že dokonce pojmenovala své nové auto. Ovšem nikterak drsně, jmenuje se Bobík. Co dalšího o něm populární zpěvačka prozradila?

Třeba, že má automat, ale nic by na tom neměnila. „Kdysi jsem měla autonehodu a rozdrcený kotník a při delší cestě ocením, že šlapu jen na dva a ne na tři pedály, v podstatě to jede samo,“ řekla Expresu žena, která na cestě na koncerty projezdí ročně tisíce kilometrů.

Petra také prozradila, v čem se liší od většiny českých řidičů, ačkoliv se jim mnohdy nejde divit, že to dělají. „„Snažím se za volantem ani moc nenadávat… To se děje zcela výjimečně,“ konstatuje zpěvačka.

„Zato se cestou na koncerty rozezpívávám, to pak mnozí v okolí, kteří jedou okolo mě, nechápou, proč tam ta paní sedí a dělá takové grimasy,“ zavtipkovala Petra Janů na závěr. Ovšem kdo jí za volantem pozná, ten se asi nediví.

Témata: Petra Janů