Jak je na tom popálená Týnuš? Známe její plány!

Třešničková, Týnuš 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 16:20

Nejnovější fotografie popálené Týnuš Třešničkové naznačily, že se její stav nejspíš zlepšuje, pravdu však ví jen ona sama. A také její přítel Viktor Hájíček, který u ní nedávno byl a proto mohl prozradit, jaké jsou její nejbližší plány.

Youtuberka Týnuš Třešničková už je více než osm měsíců v péči tureckých lékařů, na konci září 2018 totiž byla vážně zraněna při ohnivé show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökce známý po celém světě pod přezdívkou Salt Bae. Utrpěla tehdy popáleniny na třetině těla.

Její stav se však konečně lepší, o čemž svědčí například i snímek rukou, který nedávno zveřejnila. Jizvy jsou sice stále hodně ošklivé, ale vypadá to, že se přece jen mírně zahojily. To těší především její rodinu, která už by jí ráda přivítala zpátky v Česku. Dokonce už existuje reálný odhad, kdy by se mohla vrátit.

„Popáleniny se velmi dobře hojí, což dokazují i fotky, které Týnuš zveřejňuje. Domů by se měla už brzy vrátit, je to otázka několika týdnů,“ prozradil Blesku její přítel Viktor Hájíček, který za ní byl naposledy před třemi týdny. Teď má namířeno na pracovní cestu do Číny a po návratu už by se měl s přítelkyní sejít doma v Česku.

Pro svou milou si tedy do Turecka, kde strávila posledních několik měsíců, nedoletí. „Je to tak, práce mi to nedovolí. Jak už jsem řekl, sejdeme se doma a oba už se těšíme na léto u bazénu,“ pokračoval muž, který se živí dovážením mobilních telefonů.

Můžeme bezpochyby považovat za malý zázrak, že spolu složité období přečkali, ač je mnohdy dělily tisíce kilometrů. Hájíček vysvětlil, jak je to možné. „Jsme v každodenním kontaktu a snažím se za ní létat. Věřím, že až se vrátí, vše bude jako dřív,“ konstatuje podnikatel. Doufejme, že to tak doopravdy bude.

Témata: Týnuš Třešničková