Ladislav Frej trpí bolestmi! OPERACE SE NEPOVEDLA!

Ladislav Frej 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 14:26

Ladislav Frej měl mít touto dobou zdárně za sebou operaci jednoho bolavého kolene, ale pravda je taková, že zákrok musel být kvůli jiným zdravotním problémům odložen. Herec teď bude muset protrpět ještě několik měsíců, než se dostane na operační sál.

Jak jsme vás informovali před necelým měsícem, herec Ladislav Frej měl v polovině května podstoupit zdánlivě neodkladnou operaci, kvůli artróze totiž trpěl velkou bolestí obou kolen. Sám se tenkrát svěřil, že už „opravdu při každém kroku kňučel“. Zákrok měl nejprve podstoupit na pravém koleni a pak mělo přijít na řadu levé. Nakonec se ale vše muselo odložit.

„Láďa má ukrutné bolesti obou kolen,“ potvrdila Blesku Frejova mladší přítelkyně Gábina. Podle všeho se jich navíc herec zbaví nejdřív na podzim, protože květnový termín nevyšel. Partnerka jej sice odvezla do nemocnice na příjem, ale… „Rozbolel ho tam zub, zjistilo se, že v něm má zánět, a bylo po operaci,“ prozradila.

Minimálně následující tři měsíce tak Frej protrpí. „Nový termín mu dali až na září, tak je z toho celý nerudný, protože ho to fakt bolí,“ dodala Gábina, kterou rovněž trápí zdraví – je na neschopence a v jednom kuse běhá po doktorech na různá vyšetření.

Ačkoliv oblíbený herec nemá obavy ze samotné operace, dřív se nechal slyšet, že se bojí narkózy. „Z narkózy se také nemusím probudit. A když se probudím, tak mi také v mém věku může pošramotit mozek. A toho se bojím nejvíc,“ svěřil se deníku Aha!.

Kvůli plánované operaci navíc rušil divadelní představení, a tak teď nemá co na práci. „Láďa bez prken moc dlouho nevydrží. Už teď to dává pěkně najevo a je celý nesvůj,“ sdělila Gábina Blesku. Na natáčení seriálu Krejzovi by však podle svých dřívějších vyjádření chybět neměl.

Témata: Ladislav Frej