Setkání hvězd SuperStar ukončil drsný spor: Může za to milostná aféra!

Hvězdy první řady SuperStar se sešli po 15 letech

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 11:35 | Aktualizováno: 3. června 2019 22:37

Patnáct let poté, co soutěžili před zraky televizních diváků, se soutěžící z první řady SuperStar znovu setkali. Vzpomínkovou akci ale ukončil drsný spor mezi Šárkou Vaňkovou a Martinou Balogovou. Za všechno může jedna milostná aféra.

Z pěvecké soutěže SuperStar si národ většinou zapamatuje jen vítěze. Soutěžící z první řady, kterou ovládla Aneta Langerová, však mají nespornou výhodu. Jména jako Sámer Issa, Šárka Vaňková nebo Martina Balogová do zapomnění neupadla. Zmíněné dámy si ovšem po víkendovém setkání po 15 letech vjely do vlasů.

Balogová totiž zavzpomínala na to, jak si Sámer Issa začal během soutěže se Šárkou Vaňkovou. Té bylo tenkrát hodně špatně, a tak se prý všichni obávali, zdali není těhotná. „ Opravdu jsme si mysleli, že je v tom. Ale dopadlo to dobře,“ řekla Super.cz. Zadělala si však na pořádný malér, netrvalo dlouho a Vaňková se ozvala.

„Tak po dvouměsíční přípravě a posléze návalu euforie, jsem tak rychlou podpásovku nečekala,“ napsala na sociální síti s tím, že zle se jí udělalo z vyčerpání. „Jsou věci, o kterých se nežertuje a už vůbec ne, pokud nejsou pravda, se nevypouští do světa a do bulváru! Ani neumím vyjádřit, jak strašně, ale strašně jsem zklamaná!“ svěřila se Vaňková.

Finalistka první SuperStar setkání soutěžících organizovala, ale teď možná zpytuje svědomí. „Tuhle akci jsem plánovala pro nás všechny s láskou a dobrým úmyslem, a ne pro TOHLE,“ vyjádřila se jasně. Nikdo si prý neumí představit, jak jí to zasáhlo a jak jí to bolí. Však také řekla, jak by se ona zachovala v kůži Balogové.

„Nikdy jsem na nikoho nedonášela, ani když jsem věděla, že je to třeba pravda. A že i já vím dost o hodně lidech. Kdybych začala někdy říkat pravdu, a co skutečně vím, mohla bych lidem ublížit. Ale to jsem neudělala nikdy nikomu. Natož abych vypouštěla čirý výmysly,“ vzkázala Vaňková kolegyni. Za dalších 15 let si možná pořádání podobného setkání raději odpustí.

Témata: Šárka Vaňková Martina Balogová Sámer Issa