Hvězda StarDance Marie Doležalová: Strach o dítě!

Marie Doležalová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 10:06

Už téměř deset měsíců je Marie Doležalová hrdou maminkou dcery Alfrédy, první dny po jejím narození přitom vůbec neprobíhaly ideálně. Oblíbená herečka a vítězka StarDance na to zavzpomínala na sociální síti.

Letos v srpnu oslaví dcera herečky Marie Doležalové Alfréda první narozeniny. Ačkoliv jí prý zatím neberou skákací hrady nebo malování na obličej, maminka jí v sobotu vzala na oslavu Dne dětí do Ústavu pro péči o matku a dítě. Herečce přitom naskočily relativně nepříjemné vzpomínky na loňský srpen.

Dětský den v ÚPMD byl totiž určen pro dětičky, které potřebovaly po narození speciální péči doktorů a sestřiček. Patřila mezi ně i dcerka Doležalové. „Alfí se sice nenarodila předčasně, ale i tak jsme si v Podolí pobyly 14 dní na roomingu pod sledováním monitorů,“ přiznala herečka s odstupem času na Instagramu.

Její upřímnou zpověď doprovází fotografie tří zaměstnankyň zmíněného zdravotnického zařízení, kterým je maminka malé Alfrédy opravdu vděčná. A jak popsala na sociální síti, bylo to o víkendu opravdu šťastné shledání.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marie Doležalová (@dolezalova.marie), Kvě 30, 2019 v 4:05 PDT

„Alfí mezi všechny sestry (bylo jich daleko víc, na které vzpomínáme!) přišla jako domů a na všechny se smála. Řekla bych, že z fotky je to znát,“ okomentovala Doležalová snímek, na kterém jedna ze zdravotnic chová její dceru v náručí.

„Bylo to krásné a dojemné setkání a my moc děkujeme!“ napsala herečka na závěr. O den později se pak dokonce rozsáhle rozepsala o porodu. „Bylo to nepříjemný, bylo to strašný, ale celou dobu jsem věděla, že se mi neděje nic, co by se nemělo dít,“ vyjádřila se hrdá maminka.

Témata: Marie Doležalová