Jitka Zelenková zdrcená kvůli zdraví? Srdce by to nemuselo ustát!

Jitka Zelenková 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 18:55 | Aktualizováno: 3. června 2019 4:23

Zpěvačka Jitka Zelenková v novém otevřeném rozhovoru připustila, že jednu věc už by její srdce nemuselo ustát. Povídalo se přitom o mužích, vztazích a lásce. Chtěla snad raději mluvit o tom, že jí trápí zdraví?

Zpěvačka Jitka Zelenková je sama, v životě nepoznala osudového muže, kterého by si vzala. Však o sobě nesměle říká, že se na vztahy nehodí. Nevyšlo jí to třeba s muzikantem Ladislavem Štaidlem, který odešel za Ivetou Bartošovou. Ona ale ničeho nelituje.

„Nikdy nevíte, jak tu dlouho budete, chci si život užít naplno a to také dělám,“ řekla Expresu. „Chybí mi láska, to nebudu říkat, že ne, ale na druhou stranu se dokážu o sebe postarat a neumím se podřídit jinému. Proto o sobě říkám, že nejsem vztahový typ,“ svěřila se.

Zelenková se prý zamilovává ráda často, teď u ní ale lásku nikdo hledat nemá. „Já jsem děsně opatrná. Už nejsem nejmladší a dávám si předem pozor,“ nechala se slyšet osmašedesátiletá zpěvačka.

„Prostě do ničeho už nechci skočit po hlavě, protože mé srdce už by to nemuselo ustát. Dřív jsem to brala sportovně, ale teď se bojím,“ vysvětlila své obavy a raději zavzpomínala na vztah se Štaidlem, o kterém se toho hodně napsalo a namluvilo.

„Teď jsou z nás přátelé, kteří se sice nevídají každý den, ale když se vidíme, tak to stojí za to. Jen on už utekl ze showbyznysu a měl k tomu své důvody. Jinak je to opravdu muž, který mě dokáže svým sarkastickým humorem rozesmát,“ prozradila Zelenková.

Témata: Jitka Zelenková