Chantal Poullain a láska na první pohled: O kom je řeč?

Chantal Poullain (foto: nova - Art) 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 18:11

Rodačka z Marseille Chantal Poullain se v Česku usadila a zůstala zde i po rozvodu s hercem Bolkem Polívkou, s nímž má syna Vladimíra. V rozhlasovém rozhovoru prozradila, jaké má s oběma vztahy, a promluvila i o lásce na první pohled.

Ačkoliv se herečka a šansonová zpěvačka Chantal Poullain usadila v Česku, nemá prý dobrou češtinu a má komplex ze svého hlasu. „Nejsem moc jazykově vybavená. To Vladimír nebo Bolek, ti jsou na tom o moc lépe. Mají talent na jazyky,“ řekla rodačka z Marseille v rozhovoru na Rádiu Impuls.

V Česku zůstala především kvůli dětem, dobrý vztah ovšem udržuje i s exmanželem Bolkem Polívkou. V rozhlasovém vysílání dokonce zavzpomínala, jak se poprvé potkali. „Seznámili jsme se kdysi při natáčení. Přišli za mnou, že se musím podívat na geniálního herce z Československa,“ popsala.

„Tam jsem Bolka poprvé viděla s klaunským nosem na hlavě a úplně mě okouzlil. Byla to láska na první pohled. Pokud jste s někým spoustu let, nejde k tomu člověku najednou nemít žádný cit. Pokud ano, znamená to, že jste toho člověka nikdy pořádně nemilovali,“ nechala se slyšet.

Ze vztahu s Bolkem vzešel syn Vladimír Polívka, který se potatil, jelikož se také věnuje herectvím. Jednou z jeho oblíbených rolí je maminka, kterou rád napodobuje. „Nezlobí mě tím. Mám ráda, když si ze mě dokáže udělat vkusnou legraci,“ prozradila Poullain.

„Dokonce mu někdy zavolám ‚Vladimíre, miláčku. Přijď, potřebuju se smát.‘ Bydlíme hned vedle sebe. On přijde a já se s ním půl hodiny směji a jsem spokojená,“ vylíčila Chantal v rádiu.

Témata: Chantal Poullainová Boleslav Polívka Vladimír Polívka