Langmajer a Gondíková se budou brát: Herec by nejradši pořád…

Adéla Gondíková 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 15:54 | Aktualizováno: 3. června 2019 4:23

Herci Adéla Gondíková a Jiří Langmajer mají už brzy vstoupit do manželského svazku. Slova herečky dokazují, jak moc se mají rádi. Gondíková také prozradila, jaké jsou největší záliby jejího partnera.

V tomto týdnu vyšlo najevo, že si hvězdný herecký pár Adéla Gondíková a Jiří Langmajer řekne „ano“. Stát se tak má v rámci koncertu skupiny J.A.R. Populární herec prý musel svou nastávající manželku dlouze přesvědčovat, protože ona se podruhé vdávat nechtěla. Jak se mu to podařilo?

Adéla to možná už dříve prozradila v rozhovoru pro Ona Dnes. „Nemá tu vlastnost jiných mužů, kteří si za každou cenu stojí za svým, dokáže spoustu věcí uznat a třeba se i omluvit, což jsem u chlapa zatím nezažila,“ svěřila se Gondíková.

Podle jejích slov ji Langmajer přesvědčil, aby více myslela na rodinné volno, což prý dříve neuměla. „Nebyla jsem zvyklá, takže se občas bráním, ale pak jsem za společný čas šťastná. Vím, že je potřeba se o vztahy starat, že to není samo sebou,“ pokračovala.

Kromě profese spojuje oba partnery i záliba v zahradničení, kterému holduje především Langmajer. Zatímco Gondíková nad spoustou věcí mávne rukou, herec všechno opečovává, zalévá a hnojí.

„Takže u nás už to vypadá jako v botanické zahradě a za chvíli se budu bát na trávu, aby tam náhodou nezůstal flek,“ zavtipkovala herečka na závěr. Pozitivem však je, že kolemjdoucí jejich zeleň neustále obdivují.

Témata: Adéla Gondíková Jiří Langmajer