Kazma měl vážnou nehodu! Je v nemocnici a musí na operaci!

Kamil Bartošek alias Kazma si zlomil ruku 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 14:27 | Aktualizováno: 2. června 2019 17:07

Češi mají tendenci Kazmovi nevěřit, tentokrát se však dopravní nehoda, ve které figuroval, opravdu stala. Pro populárního internetového baviče má navíc vážné zdravotní následky, na místo musela přijet záchranka.

Internetový bavič Kamil Bartošek alias Kazma se naposledy připomněl, když si v rámci osvětové kampaně o dopravních nehodách vystřelil z moderátora Leoše Mareše. Když se však sám stal účastníkem vážné dopravní nehody, taková sranda to nebyla.

Kazma totiž upadl z elektrické jednokolky, na které se snažil dostat do Tábora. Při pádu si zlomil ruku, která se mu podle jeho slov otočila na druhou stranu, načež musel desítky minut čekat na příjezd záchranné služby. Podle všeho dokonce hrozilo, že budou z blíže neurčených důvodů muset dorazit i hasiči.

Záchranáři nakonec na místo nehody uprostřed lesa zhruba po půlhodině dorazili a známé celebritě zlomenou ruku zafixovali. Kamil měl naštěstí po ruce kamaráda, který vyřídil všechny nutné hovory.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch), Čen 2, 2019 v 3:35 PDT

Kazma mu byl evidentně hodně vděčný. „To byl výlet. Jsem OK. Děkuju všem, kdo mi pomohli. Ondřej Bombon – dlužím ti jednu záchranu života, máš to u mě,“ napsal dnes bavič na Instagramu.

Ošetření zlomené ruky, kterou mu lékaři nezapomněli zrentgenovat, ale bylo pořádně bolestivé. „Zajímavej zážitek, když mi to rovnali a natahovali. Dlouho jsem si takto nezakřičel,“ svěřil se Kazma.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma