Hana Zagorová musela na rychlo do nemocnice

Překvapení na křtu Zagorky - Jiřina Bohdalová: Chtěla bych zpívat, ale nejsem ráda druhá

Autor: Jan Novák, stars24.cz

6. prosince 2017 22:59

Majitelka devíti zlatých slavíků z let 1977 až 1985 Hana Zagorová (71) musela neplánovaně na poslední chvíli zrušit vystoupení. Skončila v nemocnici.

Česká hvězda normalizační popové scény Hana Zagorová musela na poslední chvíli zrušit plánované vystoupení v Bratislavě. Musela narychlo do nemocnice, kde ji čekala transfuze krve. Minimálně na dva dny je tak vyřazena z běžného života. 

"Paní Zagorová měla vystoupit na naší uzavřené akci v Bratislavě, se vším počítala. Ale zdravotní potíže jí v tom zabránili. Byla na odběrech a transfuzi," řekl podle deníku Blesk zdroj z agentury, která vystoupení pořádala.

Tahle situace ale není v jejím životě první. Už v minulosti musela podstoupit takovouto transfuzi kvůli několik desítek let trvající vážné nemoci, která se nazývá paroxysmální noční hemoglobinurie. To znamená, že v těle chybí látky, které chrání krvinky před zánikem. Kvůli této nemoci nemoha mít popová hvězda ani děti.

Na podobné transfuze dochází téměř celý život. Jakmile se z transfuze zotaví, opět bude vystupovat. Nezoufejte, už teď má naplánované další koncerty.

Témata: Hana Zagorová