Ivana Gottová ukázala svou pravou tvář!

Gottová, Ivana 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 10:52

Manželka legendárního zpěváka Ivana Gottová ukázala během výletu do Zlína svou pravou tvář. Na nedávno založeném profilu mnohonásobného Zlatého slavíka na sociální síti Instagram se totiž krátce objevila její fotografie.

V pátek vyrazil legendární zpěvák Karel Gott spolu s několika lidmi včetně manželky Ivany na filmový festival do Zlína, kde si převzal Zlatý střevíček. Po cestě zveřejnil na Instagramu fotografii z automobilu, která vyděsila řadu lidí. Toho dne to však nebyl jediný snímek, který fanoušky zaskočil.

Momentka z auta si vysloužila spoustu nechápavých reakcí. „Jste v tom autě nějak nacpaný,“ napsala jedna žena. „A Mistr se tam mačká jako sardinka proč?“ ptal se jistý muž, který pak Gotta neváhal označit za „loutku sloužící k vydělání peněz“.

Šokovala však i fotografie, která nejspíš vznikla z nepozornosti. Na Gottově druhém instagramovém profilu (ten první ukradli hackeři – pozn. red.) se totiž poprvé objevila tzv. instastory. Jde o fotku, nebo video, které po 24 hodinách ze sociální sítě samo zmizí. Mistra na ní však fanoušci hledali marně.

Pokud tedy snímek vůbec zaznamenali, protože během necelé minuty byl z profilu odstraněn. Podle Blesku se na něm však objevila Ivana Gottová, která nejspíš manželův účet na Instagramu spravuje. Mělo jít o tzv. selfie, na kterém měla Ivana nechápavý výraz.

Aby těch překvapení nebylo málo, během výletu do Zlína navíc vyšlo najevo, že Gott se už brzy dočká miminka. Jeho blízká spolupracovnice, mluvčí Aneta Stolzová je totiž v pokročilém stadiu těhotenství.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott