Vrátí se domů za Jakubem? Agáta Prachařová se prořekla: Miluju…

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 10:10

Už jen pár dní stráví Agáta Prachařová spolu s dětmi v Izraeli, což znamená jediné – návrat domů ke všem každodenním problémům. I proto se jí po rodné zemi zrovna dvakrát nestýská, což dává patřičně najevo.

Před čtrnácti dny vyrazila Agáta Prachařová s dětmi Kryšpínem a Miou za maminkou Veronikou Žilkovou do Izraele. Přiletěla tam na tři neděle, jak krátce po příletu dcery uvedla populární herečka. A jak se čas povážlivě krátí, Agáta si dobře uvědomuje, že se blíží chvíle, kdy opět nasedne na letadlo do České republiky.

Dokonale to ilustruje její včerejší aktivita na Instagramu. Nejprve zveřejnila další provokativní fotografii s dcerou Miou, kterou před odletem do Izraele lidem neukazovala, pak sdílela další snímek, z něhož bylo na míle cítit, jak se obává návratu domů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Zachodovka s miunou #vypadamjakojejichuva #bloncka #bruneta #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Čen 1, 2019 v 6:23 PDT

„Miluju Izrael,“ napsala Agáta k oblíbené momentce zpoza volantu automobilu, kterých na jejím profilu visí celá řada. Z fotek je sice poznat, že vypadá šťastněji, než když do Izraele přiletěla, otázkou však je, zda se její nálada opět nebude zhoršovat.

Doma na ní totiž čeká řešení manželské krize s Jakubem Prachařem, který zůstal v Česku a během Agátina pobytu v Izraeli se ozval jedinkrát, a to z tetovacího salonu, v němž si nechal pozoruhodně zkrášlit své tělo.

Poslední týden v zahraničí znamená pro Agátu také poslední možnost konzultovat celou věc s maminkou Veronikou Žilkovou, na kterou začíná situace rovněž doléhat. „Můžou nás problémy našich dětí sežrat?“ ptá se na Instagramu svých fanoušků. Odpověď se možná již brzy dozvíme.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Veronika Žilková