Šafářová se rozplývá nad Plekancem: Tohle pro Vondráčkovou nikdy neudělal!

Tomáš Plekanec 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. června 2019 8:32 | Aktualizováno: 2. června 2019 17:44

Říká, že láska prochází žaludkem. A jak se zdá, tohoto hesla se drží i hokejista Tomáš Plekanec! Jeho přítelkyně Lucie Šafářová se pochlubila, jak šikovného chlapa vlastně doma má!

Na chlapa v kuchyni je vždy pěkný pohled – tedy pokud vaří a jen neujídá! Lucie se schopnostmi svého přítele Tomáše pochlubila na instagramu. Jak je vidět, hokejista kromě hokejky umí držet i nůž!

„Expert v práci. Tak nevím, co budeme mít dneska k večeři, to bude filet jako vyšitej,“ směje se na videu Lucie. Tomáš se zatím snaží naporcovat rybu podle videonávodu, moc mu to ale nejde. „Počkej, to budu jíst jen já, tohle vám nedám,“ vyhrožuje Tomáš. 

Chvíli na to už hokejista před kamerou mává hotovým filetem! „Krásný, ty seš tak šikovnej,“ chválí hokejistu jeho partnerka.

„Jak udělat perfektní rybí filé. Láďa Hruška má konkurenci,“ napsala k videu s Plekancem jeho přítelkyně. Jak ale obratem přiznala, bylo to Plekancovo „poprvé“. Vypadá to tedy, že své manželce Lucii Vondráčkové tahle rybu nikdy neporcoval! Filety sice nebyly úplně dokonalé, ale Šafářová i tak ocenila jeho snahu a schopnosti!

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec