Děsivý pohled: Týnuš Třešničková ukázala popálené ruce!

Třešničková, Týnuš 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. června 2019 21:10

Týnuš Třešničková ukázala nejen tvář, ale i popálenou ruku! Už více než osm měsíců uplynulo od doby, kdy byla mladá Češka popálena při ohnivé show v jedné z tureckých restaurací. Od té doby se léčí v jedné z instanbulských nemocnic. Teď je o něco jasnější, jak na tom vlastně Týnuš je!

Týnuš se před pár dny pochlubila novým mobilem a po osmi měsících konečně zveřejnila příspěvek v instastories, ve kterém mluví ke svým fanouškům. Na konci videa udělala něco naprosto nečekaného! Poprvé za osm měsíců náročné léčby sebrala odvahu a odhalila světu celou svou tvář!

Na jí je vidět, jak její obličej poznamenaly popáleniny. Teď dokonce ukázala i ruku, která je na tom o poznání hůř! Dívka se sice primárně pochlubila manikúrou od sestřiček, pozornost ale více upoutaly jizvy na její končetině.

„Když přijdou sestry s laky, že mi jdou udělat nehtíky. Taková maličkost a jak dokáže potěšit,“ okomentovala svou fotku blogerka. Týnuš přitom své ruce ukázala už dříve, na jedné z fotek z března jimi naznačovala srdíčko.

I když jsou jizvy stále hodně ošklivé, na první pohled to vypadá, že se za těch několik měsíců skutečně mírně zahojily! To by byla povzbuzující zpráva především pro rodinu popálené Češky! Mohlo by to napovídat tomu, že se Týnuš už brzy bude moci vrátit domů. 

Třiadvacetiletá Týnuš byla na konci září 2018 vážně zraněna při ohňové show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökçe celosvětově známý pod přezdívkou Salt Bae. Utrpěla popáleniny na třetině těla.

Témata: Týnuš Třešničková Turecko