Anna Polívková šokuje: Řekla, jak to má její rodina s alkoholem!

Anna Polívková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 21:54

Zásluhou některých filmů má herec Bolek Polívka mezi Čechy pověst člověka, který se rád napije alkoholu, přitom podle jeho dcery Aničky má její rodina k takovým nápojům odpor. Dá se jí ale věřit?

S jejím otcem Bolkem Polívkou se pověst člověka, který si rád přihne, táhne i kvůli některým jeho filmovým rolím, stačí připomenout Bohuše z legendárního filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag. Aničce Polívkové se sice podobné postavy vyhýbají, přesto by jí málokdo věřil, kdyby řekla, že jí alkohol nic neříká.

Dcera slavného herce teď propaguje kosmetické přípravky z konopí, při té příležitosti dostala celkem logickou otázku, zdali někdy vyzkoušela marihuanu. „Nikdy jsem ji nezkusila, ani by mě to nenapadlo. Já se totiž držím také i od cigaret a alkoholu co nejdál,“ šokovala svými slovy pro Expres. To však ještě nebylo vše.

„Jsem abstinent, nepiju, stejně jako můj táta, máme k tomu odpor. Vlastně jsem chodila do klášterní školy,“ pokračovala Polívková. To už však všem bylo jasné, že si z nás všech chce udělat legraci.

O herečce je totiž známo, že jde přinejmenším částečně ve šlépějích svého otce, který nevynechá prakticky žádný mejdan. Navíc z nich mnohdy odchází mezi posledními. To samé se samozřejmě občas přihodí i Aničce, však také nikdo z nás není dokonalý.

Na sociálních sítích však budete její fotky z večírků hledat marně, protože nemá profil ani na Facebooku, ani na Instagramu. „Nejsem toho vyznavač. Mám ráda své soukromí a nechápu, proč bych se o něj měla s někým dělit,“ vysvětlila Expresu.

Témata: Anna Polívková Boleslav Polívka